PM_KKVTELEP_2018/197
A Józan KFT telephelyfejlesztésee


A kedvezményezett neve: JÓZAN Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Fewlelősségű Társaság
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A szerződött támogatás összege: 34,36M Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 10. 31.

A projekt tartalma és készültsége:

A projekt célja a fő prioritású építőipari tevékenységünk fejlesztése, technológiai előkészítő műhely és raktár építésével. A nemrégiben felépült, központként, üzletként és raktárként szolgálóépületünket bővítjük ki.

A projekt fő tevékenysége, ennek a meglévő, felújított épületnek a bővítése, amellyel további 288m2 csarnok épület kerül megépítésre,  ahol műhely, raktár és szociális helység (étkező, öltöző, WC) kerül kialakításra. Az épületbővítés 8cm vastag PIR habtöltetű  szendvics panel burkolattal készül. A fejlesztéssel a teljes, kibővített épület marad „A” energiaosztályú.

A projekt tartalmaz infrastruktúra-fejlesztést is, belső használatú út céljából 650m2 térkő burkolatot építünk,  azonban a teljes telekre vonatkozó zöld felület még mindig a kötelezőnél nagyobb mértékű marad.  A megközelítés miatt egyértelműen szükséges az útépítés, a hozzá kapcsolódó telekrendezéssel együtt.  Az épület déli határaihoz fatelepítést tervezünk, amivel természetes árnyékolást is biztosítunk.

A technológiai előkészítő műhelyre elsősorban azért van szükség, mert speciális vasbeton szerelési munkáink során nem mindent tudunk előkészíteni a helyszínen. Sokszor van szükség speciális, különleges szerkezetek betonvassal történő ellátására, ehhez a vasbeton szerelési munkálatokat az újonnan épülő műhelyünkben tudjuk a leghatékonyabban elvégezni, majd a kész szerelvényt a helyszínre kiszállítani. Ezen kívül gépeink, zsaluszerkezeteink karbantartásának és egyéb tevékenységünknek is helyet ad az új műhelycsarnok. Raktárra leginkább a használaton kívüli speciális zsaluszerkezeteink és egyéb szerszámaink, gépeink szakszerű tárolása miatt van szükségünk A projekt átfogó célja fentiek megvalósítása által építőipari kivitelezési tevékenységünk hatékonyabbá, gazdaságosabbá tétele.

Eddig elvégzett tevékenységek (2020.02.20):

 • Építési terület kitűzése, ideiglenes közlekedő utak kiépítése (tükör kiszedés, darált beton útalap szállítása, terítése, tömörítése),  csarnok alapterület előkészítése (tükör kiszedés, darált beton szállítása, terítése, tömörítése, kiszedése, sávalap és tömbalapok kiásása.  Sávalapok és tömbalapok betonacél szerelése, betonozása, talpgerenda zsalukőfal építése, betonacél szerelése, betonozása,  alaplemezen ipari padló alépítmény előkészítése (darált beton murvaszintezés, tömörítés); Csarnok acélszerkezet (pillérek, tetőgerendák és szelemenek) felállítása.

  A projekt-megvalósítás befejezése (2020.08.31):
    A projekt a tervezettnél előbb, változatlan műszaki tartalommal megvalósult, befejeződött.  
  • Épített „A” energiaosztályú csarnoképület: 288 m2
  • Belső használatú út céljából épített térkőburkolat: 650 m2
  • Zöldfelület: a kötelezőnél nagyobb mértékű maradt
    A felépítményt elsősorban előzetes vasbeton szerelési munkálatok helyszíneként és raktárként fogjuk használni, ahol leginkább a használaton kívüli speciális zsaluszerkezeteink és egyéb szerszámaink, gépeink szakszerű tárolása fog történni. A projekt átfogó célja fentiek megvalósítása által építőipari kivitelezési tevékenységünk hatékonyabbá, gazdaságosabbá tétele volt.

© Minden jog fenntartva 2021 Józan Kft. - az oldalt készítette MagnaSolution