Engedje meg hogy Önt, a Józan Kft ügyvezetőjeként néhány mondatban elkalauzoljam a családi vállalkozásunk történetének, fejlődésének legjelentősebb állomásaira. Az első fontos dátum 1985, amikor a magyar építőipar piacán, édesapám egyéni vállalkozóként megkezdte tevékenységét a családi házak teljes körű kivitelezésében. 1992-től 1997-ig már Józan Bt. néven végeztünk kivitelezéseket, akkor már Budapesten is több társasház építkezésen részt vettünk. 1997-ben a Bt.-ből Kft.-vé alakult a cég. Továbbra is a családi házak, társasházak, valamint logisztikai és bevásárló központok, országos hírű projektek kivitelezésében vehettünk részt.

2000-ben megvásároltuk telephelyünket Alsónémedi déli Iparterületén, ahol elsődleges célként a gépparkunk, eszközeink tárolása volt a fő cél. A következő évben elhatároztuk, hogy az építőiparban szerzett szakmai tapasztalatunkat kamatoztatva építőanyag kereskedést nyitunk. A gondolatot hosszas előkészületek, tárgyalások után tett követte: 2002-ben aztán elindult Alsónémedin a családi vállalkozásunk újabb fejezete.

Dinamikus fejlődésünket mutatja, hogy a 2002-es nyitást követő évben a telephelyünkön már meglévő 300 m2-es raktárcsarnok épületünk bővítésre szorult, ezért egy 600 m2-es új, hőszigetelt raktárcsarnokot építettünk. A telephely kialakítása is engedi, hogy nyílt téren is tudjuk tárolni nagy értékű raktárkészletünk arra alkalmas termékeit. Társaságunk fő profilja a szárazépítési rendszerek (gipszkarton és álmennyezeti rendszerek), építészeti szigetelőanyagok (hő-, hang- és vízszigetelések, homlokzati hőszigetelő rendszerek, vakolatok) és kiegészítők teljes választékának forgalmazása. Az általunk forgalmazott - vásárlói igény szerint bővülő - termékek a kiemelkedő minőségi követelményeken túl, a gyors és szakszerű kivitelezés lehetőségét is magukban hordozzák.

Irodánkban felkészült munkatársak, megbízható adminisztrációs és logisztikai rendszer, kimagaslóan jó raktári felkészültség áll kis- és nagyvásárlóink rendelkezésére. Saját gépjárműparkkal rendelkezünk, így megrendelőink fuvarigényét is ki tudjuk szolgálni. További fejlesztésünk az utólagos homlokzati hőszigetelő rendszerek kivitelezése, a felméréstől, a személyre szabott, legoptimálisabb árajánlaton keresztül a konkrét kivitelezésig, így teljes körű szolgáltatást tudunk biztosítani. A közel évtizednyi működésünk során beszállítóinkkal sikerült olyan kapcsolatokat kialakítani és fenntartani, melynek előnyeit elsősorban megrendelőink élvezhetik; viszonteladói és kivitelezői hálózatunk részére jelentős árkedvezményeket tudunk biztosítani. Úgy gondoljuk, hogy mint ahogy az összes gazdasági területen, az építőipari piacon is csak úgy lehet versenyképesnek maradni, ha pontos, rugalmas, megbízható, kiemelkedő és komplex szolgáltatást nyújtunk. Társaságunk ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy partnereinket árainkkal, munkánk minőségével, és teljes körű kiszolgálással segítse működésükben.

Befejezésül, szeretnénk megköszönni munkatársaink, valamint a beszállító partnerek tevékenységét, akik nagyban hozzájárultak cégünk üzleti sikereihez. Bízunk benne, hogy eddigi üzleti partnereinkre a jövőben is megrendelőként számíthatunk, és szeretettel várjuk minden olyan érdeklődő megkeresését, akinek e rövid bemutatkozással felkeltettük az érdeklődését annak reményében, hogy hamarosan őket is üzleti partnereink körében üdvözölhetjük.

Üdvözlettel:
Józan Krisztián 
Tulajdonos, kereskedelmi igazgató

© Minden jog fenntartva 2021 Józan Kft. - az oldalt készítette MagnaSolution