PM_KKVESZKÖZ_2018_A/320
Építőipari tevékenység fejlesztése a Józan KFT-nél


A kedvezményezett neve: JÓZAN Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Fewlelősségű Társaság
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A szerződött támogatás összege: 45 292 422 Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 03. 31.

A projekt tartalma és készültsége:

A projekt célja építőipari tevékenységeink fejlesztése a technológiai előkészítő műhely és raktár kiszolgálását célzó targonca-beszerzéssel, illetve a megnövekedett műtárgy-építési megbízásainkhoz kapcsolódóan speciális zsalurendszer beszerzésével.

Zsalurendszer beszerzés

A műtárgyépítésben és egyéb egyedi magasépítési munkálatokban való részvétel megfelelő fejlődési irányt jelent cégünknek. A speciális munkákhoz különleges, íves és konkáv felületek elkészítését is lehetővé tevő, könnyen bontható zsalurendszert szerzünk be. Speciális berendezéseinkkel előnnyel rendelkezünk, így nagyobb ipari és közlekedési műtárgyak építésében is részt tudunk venni.

 Targoncák beszerzése

A projekt ezen része a technológia előkészítő raktárban az előgyártott betonacél armatúrák, illetve zsaluanyagok mozgatásához nélkülözhetetlen. A targoncák, amelyek közül a nagyobbik 3,5 tonna terhelésű terepes, továbbá széles villapozícionálóval, így a 6 fm-es szálanyagok szállítását is biztonságosan meg tudjuk majd oldani. Ezen túlmenően a gépeket a munkaterületre is ki tudjuk vinni, hogy az adott helyszínen segítik az anyagmozgatást. A 2 db targonca beszerzése az anyagmozgatási kapacitás-igényeinkhez igazodik.

Az egyik targonca beszerzése megtörtént, a zsalurendszerré folyamatban van.


© Minden jog fenntartva 2021 Józan Kft. - az oldalt készítette MagnaSolution