VEKOP-1.2.1-16-2016-00208
Csomagolóanyag-gyártó gépek üzembe állítása Alsónémediben


A kedvezményezett neve: JÓZAN Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A szerződött támogatás összege: 23 994 300 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 55 %
A projekt befejezési dátuma: 2018.06.30

A fejlesztés célja Alsónémediben meglévő telephelyünk, erőforrásaink jobb kihasználása volt, amivel munkahelyeink megőrzéséhez járultunk hozzá. A több lábon állással vállalkozásunk működése stabilabbá válik. Nemcsak helyben, hanem regionális és országos regionális szinten is használhatóak a projekt eredményei. A gyártott csomagolóanyagokat saját építőanyag-kereskedésünkben is hatékonyan használhatjuk fel. A termelés beindulásával biztosan nem kell cégünknél leépítéssel számolni, sőt új munkahelyek is létesülhetnek. Nem utolsósorban, a gyártott termékünk újra-feldolgozható. A beruházás további eredményei: - új termék gyártása - alacsony selejtszázalék/alacsony termelési költségek - optimális erőforrás kihasználtság - nagyobb kimenő teljesítmény, gyártási kapacitás elérése - termelési értékláncban való előrelépés

PM_KKVTELEP_2018/197
A Józan KFT telephelyfejlesztésee


A kedvezményezett neve: JÓZAN Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A szerződött támogatás összege: 34,52M Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. 10. 31.

A projekt tartalma és készültsége:

A projekt célja a fő prioritású építőipari tevékenységünk fejlesztése, technológiai előkészítő műhely és raktár építésével. A nemrégiben felépült, központként, üzletként és raktárként szolgálóépületünket bővítjük ki.

A projekt fő tevékenysége, ennek a meglévő, felújított épületnek a bővítése, amellyel további 288m2 csarnok épület kerül megépítésre,  ahol műhely, raktár és szociális helység (étkező, öltöző, WC) kerül kialakításra. Az épületbővítés 8cm vastag PIR habtöltetű  szendvics panel burkolattal készül. A fejlesztéssel a teljes, kibővített épület marad „A” energiaosztályú.

A projekt tartalmaz infrastruktúra-fejlesztést is, belső használatú út céljából 650m2 térkő burkolatot építünk,  azonban a teljes telekre vonatkozó zöld felület még mindig a kötelezőnél nagyobb mértékű marad.  A megközelítés miatt egyértelműen szükséges az útépítés, a hozzá kapcsolódó telekrendezéssel együtt.  Az épület déli határaihoz fatelepítést tervezünk, amivel természetes árnyékolást is biztosítunk.

A technológiai előkészítő műhelyre elsősorban azért van szükség, mert speciális vasbeton szerelési munkáink során nem mindent tudunk előkészíteni a helyszínen. Sokszor van szükség speciális, különleges szerkezetek betonvassal történő ellátására, ehhez a vasbeton szerelési munkálatokat az újonnan épülő műhelyünkben tudjuk a leghatékonyabban elvégezni, majd a kész szerelvényt a helyszínre kiszállítani. Ezen kívül gépeink, zsaluszerkezeteink karbantartásának és egyéb tevékenységünknek is helyet ad az új műhelycsarnok. Raktárra leginkább a használaton kívüli speciális zsaluszerkezeteink és egyéb szerszámaink, gépeink szakszerű tárolása miatt van szükségünk A projekt átfogó célja fentiek megvalósítása által építőipari kivitelezési tevékenységünk hatékonyabbá, gazdaságosabbá tétele.

Eddig elvégzett tevékenységek (2020.02.20):

  • Építési terület kitűzése, ideiglenes közlekedő utak kiépítése (tükör kiszedés, darált beton útalap szállítása, terítése, tömörítése),  csarnok alapterület előkészítése (tükör kiszedés, darált beton szállítása, terítése, tömörítése, kiszedése, sávalap és tömbalapok kiásása.  Sávalapok és tömbalapok betonacél szerelése, betonozása, talpgerenda zsalukőfal építése, betonacél szerelése, betonozása,  alaplemezen ipari padló alépítmény előkészítése (darált beton murvaszintezés, tömörítés); Csarnok acélszerkezet (pillérek, tetőgerendák és szelemenek) felállítása.

PM_KKVESZKÖZ_2018_A/320
Építőipari tevékenység fejlesztése a Józan KFT-nél


A kedvezményezett neve: JÓZAN Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Fewlelősségű Társaság
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A szerződött támogatás összege: 45 292 422 Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 03. 31.

A projekt tartalma és készültsége:

A projekt célja építőipari tevékenységeink fejlesztése a technológiai előkészítő műhely és raktár kiszolgálását célzó targonca-beszerzéssel, illetve a megnövekedett műtárgy-építési megbízásainkhoz kapcsolódóan speciális zsalurendszer beszerzésével.

Zsalurendszer beszerzés

A műtárgyépítésben és egyéb egyedi magasépítési munkálatokban való részvétel megfelelő fejlődési irányt jelent cégünknek. A speciális munkákhoz különleges, íves és konkáv felületek elkészítését is lehetővé tevő, könnyen bontható zsalurendszert szerzünk be. Speciális berendezéseinkkel előnnyel rendelkezünk, így nagyobb ipari és közlekedési műtárgyak építésében is részt tudunk venni.

 Targoncák beszerzése

A projekt ezen része a technológia előkészítő raktárban az előgyártott betonacél armatúrák, illetve zsaluanyagok mozgatásához nélkülözhetetlen. A targoncák, amelyek közül a nagyobbik 3,5 tonna terhelésű terepes, továbbá széles villapozícionálóval, így a 6 fm-es szálanyagok szállítását is biztonságosan meg tudjuk majd oldani. Ezen túlmenően a gépeket a munkaterületre is ki tudjuk vinni, hogy az adott helyszínen segítik az anyagmozgatást. A 2 db targonca beszerzése az anyagmozgatási kapacitás-igényeinkhez igazodik.

Az egyik targonca beszerzése megtörtént, a zsalurendszerré folyamatban van.

© Minden jog fenntartva 2021 Józan Kft. - az oldalt készítette MagnaSolution