A JÓZAN Építőipari Kft. magasépítési létesítmények kivitelezésével, felújításával és kivitelezések teljes körű lebonyolításával foglalkozik.

Állandó törekvésünk, hogy olyan hatékony szervezetként működjünk, amely barátságos, emberközeli és családias az üzleti, valamint a társadalmi életben egyaránt. Jó partner kívánunk lenni széles körben, ahol csak megfordulunk, vagy üzleti tevékenységet folytatunk.

Munkáink azt bizonyítják, hogy a feladatokat nem csak kivitelezői, anyagszállítói, hanem felhasználói, üzemeltetői oldalról közelítjük meg, az első pillanattól a minőséget és megrendelőink megelégedettségét tartva szem előtt.
Mindezek alapján cégünk az általa szállított, kivitelezett létesítményekre maximális garanciát nyújt. Ezen létesítmények évek óta biztonságosan és jól működnek, s ezzel kitűnő referenciákat szolgáltatnak Cégünknek. Tevékenységünk minél gazdaságosabb, a piaci igényekhez igazodó gyakorlása mellett a legfontosabb a megrendelői igények maximális kielégítése, szolgáltatásaink színvonalának állandó emelése, a minőség állandó magas szinten tartása, környezetünk megóvása.

Társaságunk vezetésének célja, hogy az elvégzett munkánk minőségének, pontosságának és megbízhatóságának eredményeként egy folyamatosan bővülő megrendelői kört alakítsunk ki.

A tevékenységeinket magas színvonalon, tervszerűen, és szervezetten végezzük, - kapcsolataink jellemzője a megbízhatóság és ügyfélközpontúság: ügyfelünk az egyezségek, kötelezettségek korrekt, pontos betartására; nyitottak vagyunk, odafigyelünk partnereinkre, - megbízóink igényeinek lehető legjobb kielégítése és a vevőkör szélesítése érdekében tevékenységeinket, eszközállományunkat folyamatosan bővítjük, korszerűsítjük.
A szolgáltatásaink minőségét gépeink és eszközeink folyamatos fejlesztésével, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a megrendelői észrevételekből levont tapasztalatok munkafolyamatba történő visszacsatolásával és a vonatkozó jogszabályok előírásainak betartásával biztosítjuk. Alvállalkozóinkat szigorú elvárások alapján választjuk ki, és folyamatosan értékeljük. Minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén érthető módon fogalmazzuk meg, mindent elkövetve annak érdekében, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés és a kezdeményezés a minőség további javítására, - munkatársainktól elvárjuk, hogy folyamatos képzéssel, önképzéssel fejlesszék tudásukat, melyhez lehetőségeinkhez mérten biztosítjuk a feltételeket.

A siker érdekében a vezetés aktívan és teljes felelősségével részt vesz a rendszer működtetésében és fejlesztésében.

Józan Károly

Ügyvezető igazgató


© Minden jog fenntartva 2021 Józan Kft. - az oldalt készítette MagnaSolution